FAQ - Veel Gestelde Vragen

Wat gaat die website me nu eigenlijk kosten?

Wij hanteren een zeer transparante kostprijs zonder kleine lettertjes. Bij webs2go hebt u reeds een website vanaf 1195 euro (website tot 5 pagina's). Per extra pagina word 95 euro meerprijs gerekend. Domeinnaam en webhosting zijn het eerste jaar inbegrepen in het totaalpakket.

En na dat eerste jaar dan?

Na het eerste jaar betaalt u enkel nog voor de domeinnaam en de webhosting (115 euro per jaar)

Sta ik dan direct op Google?

Google heeft (net als alle andere zoekmachines) enige tijd nodig om uw website te "vinden". Wij doen er met SEO (Search Engine Optimalisation) alles aan zodat u zo snel mogelijk op Google vermeld wordt. Het kan enkele dagen tot enkele weken duren voor u in de Google database opgenomen wordt.

Ja maar... ik wil direct op Google gevonden worden!

Dat kan! Wij starten dan voor u een Adwords campagne op (een advertentie campagne). De prijs hiervan hangt af van uw wensen en deze wordt uiteraard apart aangerekend.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Ja hoor! Webs2go bouwt websites met het Joomla cms. Zonder veel technische kennis kunt u teksten en foto's zelf aanpassen. Na het ontwerp en online plaatsen van uw site krijgt u een persoonlijke begeleiding om u wegwijs te maken hoe dit werkt.

Kan webs2go de wijzigingen aan mijn website uitvoeren?

Ja hoor! Indien u dit wenst brengen wij de wijzigingen aan uw website aan. Het eerste jaar zijn deze inbegrepen in de prijs van het ontwerp. Na het eerste jaar worden de wijzigingen aangebracht aan tarief per uur.

Krijg ik van dit alles ook een factuur voor mijn boekhouding?

Uiteraard, deze wordt u steeds per e-mail toegestuurd. De uiterste betaaldatum van uw factuur is 14 dagen na factuurdatum.

Wanneer wordt mijn factuur opgestuurd?

Nadat uw website volledig af is, of uiterlijk 2 maanden na het opstarten van uw hostingpakket, wordt uw factuur per e-mail opgestuurd. Alle updates van uw website zijn het eerste jaar inbegrepen in de pakketprijs.

Ik heb nog een andere vraag...

Indien u nog twijfelt of er is iets die nog niet helemaal duidelijk is, dan kunt u steeds een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U kunt ook ons contactformulier invullen.